Tuesday, March 1, 2011

tagasi jahedas vihmametsas..

1.03.2011
Olin 4 päeva lõunapoolkeral. Külastasime Queen Elizabeth National Parki. Telkisime Kazinga kanali kaldal. Kazinga on looduslik kanal ning see ühendab Lake Georgi ja Lake Edwardit. On see alles maastik seal!!!! Keset savanni sellised veekogud. Rohelised oaasid, mille ümber on koondunud elu: elevandid, jõehobud, krokodillid, pühvlid, antiloobid, tüügassead ja igast sulelised.... Lihtsalt lummav. Tüügassead on nii julged, et kisu või sabast. Öösel kõndis jõehobu ümber telgi. Kollased kangurlinnud enda punutistega. Nahkhiired. Kõik need lõhnad ja hääled, mida tuul üle savannitasandiku kannab. Kalurikülad. Seda kõike lihtsalt pole võimalik kirjeldada. Seal olles aeg nagu peatuks. Täiesti imeline kogemus.
Kurb oli see, et kaelkirjakud ja sebrad on seal maha löödud ja ära söödud, nii et neid ma kahjuks ei näinu. Lõvisid otsisime vist oma 6 tundi, aga nagu kassid ikka, olid nad suutnud ennast kusagile osavalt ära peita. Kui suudaks ja oskaks, kirjeldaksin pikemalt seda kogetut, aga seda lihtsalt pole võimalik sõnadesse panna..
Nüüd olen tagasi „jahedas” vihmametsas ja maadlen vaksikutega. Ah..elu on ilus!

1 comment:

  1. Hei hei Sille!
    Nu vat kus lugu :) Meil siin ikka lumi ja juba veidi soojem. Muidu kõik nagu ikka. Aa ja jah see aeg kui sina seiklemas käisid sain mina kahe kauni orhidee jagu rikkamaks :)
    Parimat sulle - kalli kalli :) Ole ikka tubli!

    ReplyDelete