Thursday, July 5, 2018

05.07.2018

Eilse päeva tippsündmus oli see, et käisime pesumajas enda kõdunevaid riideid pesemas ja kuivatamas. 2euro eest sai puhta, kuiva ja hästi lõhnava pesu. Jei! Pesumasinatesse mahtus korraga kuni 28 kilo (!) pesu. Väga mõnus.



Tänasega sai konverents läbi. Veidi on veel segaseda tunded. Selles suhtes, et ei kohanud ühtegi inimest, kes oleks natukenegi tegelenud sarnaste probleemidega nagu mina. Ei olnud ühtegi ettekannet, mida saaksin enda töös kasutada. Aga olles selle välja öelnud, siis õppisin palju Aasia piirkonna ja siinse troopika kohta, siinsete keskkonna- ja sotsiaalprobleemide kohta ning ebaseadusliku troopiliste liikide äri kohta. Oleks lihtsalt veel enam tahtnud. Aga üldiste teadmiste koha pealt väga kasulik.


Joosepiga Tartu Ülikooli troopikabiolooge esindamas.

Konverentsi lõpetas bänd nimega At Adau. Vaadage netist järgi. Homme lõunast liigume Santubongi. Ei tea, kuidas seal netiga lood on.



Väike näide ka sellest, millised siinsed restoranid välja näevad. Lihtsalt lett igast toorainega, näitad mida sealt soovid, ütled, kuidas soovid, et küpsetatakse ja voilaa- 10 min hiljem on laual hõrk roog. 


Postkaardid on ka teel teie poole!



Kohalik  tömbi sabaga kutching lõunapausil.


No comments:

Post a Comment