Sunday, March 11, 2012

voolu pole

10.03.2011
Kaks esimest valguspügi korda olid üsna lootusetud, kuna olin ainus, kes lambi valgel ringi tiirutas. Jõudsin juba end kasutuna tundma hakata, aga eile olid ka vaksikud rõõmsalt platsis. Püüdisn mõne emase ja toppisin hunniku isaseid surmutisse. Hakkab looma. Vihma pole aga endiselt sadanud. Midagi rabavat pole ka vahepeal toimunud: toimetan vakselt ja üritan katseid käima saada. See oleks palju lihtsam, kui röövikud ka koostööd teeksid, aga küllap jõuab.
Täna on rahulik päev. Assistente pole, suurt tööd laboris veel pole ja linna ka ei olnud vajadust minna. Voolu ka pole, mistõttu meisterdasin konservikarbist jällegi teeküünla, et õhtul toas midagigi näeks ja liikuda saaks. Aga üldiselt muudab rahulik päev mind rahutuks. Pilte pole veel teinud, kuna endiselt arvan, et mul ei ole sobilik külavahel ringi käia ja pildistada kõike nagu turist, kui tahan, et mind tõsiselt võetaks.
Aga jah. Kõik endiselt korras. Naudin head sööki ja ootan, et avokaadode hooaeg algaks. Nii väga ootan. Ostsin endale külast limpsipudeli täie mett 1.60ga...teed ainult ei ole. Paganas. Aga kohalik mesi on sellise huvitava suitsuse maitsega ja maitseb saia peal hää.
Njah, hüplev ja üsna sisutu jutt sai seekord, aga pole midagi rabavat 2 päevaga juhtunud. Selline igapäevane elu vihmametsas. Teate ju küll.. ..

1 comment: